Kokonaispalvelu hyötyauton hankintaan

Fektus palvelu mahdollistaa tarpeiden mukaisen ja budjettiin sopivan hyötyajoneuvon ostamisen valmiiksi kalustettuna, teipattuna, vakuutettuna ja haluttuun osoitteeseen toimitettuna. Kauttamme saa myös rahoituksen ja budjettiin sopivan kuukausierän.

Auton voi hankkia Fektukselta kolmella tavalla: Tulemalla toimitiloihimme autokaupoille, Soittamalla Fektus automyyjälle tai Tilaamalla auton nettikaupastamme.

1. Kokonaistaloudellisesti edullisin tapa hankkia hyötyauto

Fektus laatutarkastettu ja vähänkäytetty hyötyauto on hankintahinnaltaan noin 20-60 % edullisempi uuteen autoon verrattuna. Tuotantoautojen käyttöikä työkäytössä on yleensä 3-7 vuotta ja joskus jopa pidempi, jonka ansiosta vähän käytetyn ajoneuvon hankinta on järkevä ratkaisu tuotantokäyttöön.

2. Luotettava yhteistyökumppani

Työskentelemme päivittäin hyötyajoneuvoja käyttävien asiakkaiden kanssa, minkä ansiosta tunnemme sekä asiakastarpeet että hyötyautojen erityispiirteet. Fektus laatutarkistaa jokaisen myyntiin tulevan ajoneuvon määritellyn tarkistusohjelman mukaisesti. Katsastukset ja huoltotoimenpiteet on joko tehty ennakkoon tai tehdään erikseen sovittuna ja hinnoiteltuna kaupantekohetkellä ostajan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

3. Laadukas palvelupaketti

Palvelupakettimme on ainutlaatuinen Suomessa. Säästät aikaasi hankkimalla yhdestä paikasta teippausten suunnittelupalvelun, teippausten asentamisen, törmäystestatut ajoneuvokalusteet ja niiden asennuksen sekä vakuutuksen ja rahoituksen.

Nettimyynti ja toimitus asiakkaalle

Voit ostaa haluamasi ajoneuvon myös nettikaupastamme. Nettikaupassa voit lisätä ostoskoriin myös kyseiseen ajoneuvoon sopivan kalustuksen sekä tilata yritysilmeenne mukaisen teippauksen valmiiksi asennettuna. Mikäli ostat ajoneuvon rahoituksella - rahoitamme koko kauppasumman lisävarusteineen.

Nettimyynti on etämyyntiä, missä kuluttaja asiakkailla on oikeus peruuttaa kauppa 14 vuorokauden kuluessa hankintapäivästä lukien. Palautettavan auton tulee olla teknisesti ja muutoin samassa kunnossa kuin se oli asiakkaalle luovutettaessa.

Toimitamme ajoneuvot haluamaasi osoitteeseen, laatutarkastettuna, pestynä ja käyttövalmiina. Ostaessasi auton nettikaupasta, toimitamme auton antamaasi osoitteeseen ja varsinainen kauppasopimus tehdään asiakkaan luona auton luovutus hetkellä. Auton tilaaminen onnistuu myös puhelimitse ottamalla yhteyttä Fektus myyjään.

Ajoneuvokalusteet

Tarpeiden mukainen ja laadukas autokalustekokonaisuus mahdollistaa työn paremman tuottavuuden. Fektus valikoimaan kuuluu Saksalaiset törmäystestatut Bott ajoneuvokalusteet. Bott valikoima sisältää ajoneuvokalusteet kaikille huolto- asennustoiminnan aloille ja kaikkiin yleisimpiin automerkkeihin ja malleihin. Bottin irrotettavat moduulit kuten, huoltopakit ja ruuvikotelot, helpottavat huoltotöiden toteuttamista paikan päällä. Käytön jälkeen ne voi sijoittaa nopeasti takaisin autossa oleviin pidikkeisiin. Moduulijärjestelmä mahdollistaa myös kalusteiden muuttamisen, täydentämisen ja uudelleen yhdistelemisen koska tahansa.

Bott on keveydeltään ja teknisiltä ominaisuuksiltaan järkevä ja pitkäikäinen valinta ajoneuvokalusteeksi ammattikäyttöön. Hankkimalla kalusteet auton ostonyhteydessä, säästät omaa aikaasi ja saat autosta heti täyden hyödyn irti. Kalusteet voidaan sisällyttää autorahoitussopimukseen.

Laatu ja turvallisuus

Bott ajoneuvokalusteet valmistetaan kestävästä teräspellistä ja anodisoidusta alumiinista. Modernit liitäntä- ja valmistustekniikat takaavat parhaan mahdollisen vakauden, kestävyyden ja pitkäikäisyyden pienellä ominaispainolla. Tämä varmistaa turvallisuuden lisäksi tarkat ajo-ominaisuudet ja vähäisen polttoaineen kulutuksen.

Bott suorittaa yhteistyössä autoteollisuuden, TÜV:n ja muiden riippumattomien tarkastuslaitosten kanssa säännöllisiä törmäystestejä uusimpien määräysten mukaisesti. Erittäin lujasta teräksestä valmistetut sivuseinät pystyvät tehokkaasti vastaanottamaan äärimmäiset voimat ajoneuvon törmäyksen yhteydessä.

Kalusteiden kokoaminen ja toimittaminen

Toimitamme kalusteet auton mukana valmiiksi asennetteuina. Asiakkaan ostaessa pelkät kalusteet tai kalusteiden toimitus tapahtuu eri aikaisesti auton toimituksen kanssa, toimitamme kaikki kalusteet kasattuina ilman erillistä maksua. Valmiiksi kootut kalusteet on nopea asentaa.

Kalusteiden asennus

Hankkiessasi kalusteet valmiiksi asennettuina, asennustyö tehdään Bottin tiloissa Lahdessa. Vaihtoehtoisesti asiakas voi asentaa kalusteet omatoimisesti ja tällöin kalusteet toimitetaan rahtivapaasti haluttuun osoitteeseen.

Rahoitus ja vakuutus

Kaikkiin myymiimme autoihin on saatavilla osamaksurahoitus ja vakuutuspalvelut. Rahoitukseen liittyvissä palveluissa kumppanimme on LahiTapiola. Tarjoamme useimpien vakuutusyhtiöiden vakuutuspalveluita.

Osamaksurahoitus

Laskemme sinulle sopivankokoisen kuukausierän ja hoidamme kaikki rahoitusjärjestelyt. Ostettava auto käy yleensä vakuutena rahoitukselle. Kuukausierän laskennassa otamme huomioon käsirahan ja mahdollisen suuremman viimeisen erän määrän sekä sopimusajan. Luoton voi katkaista maksamalla jäljellä olevan velan pois milloin vain sopimuskauden aikana. Rahoituksen edellytyksenä on hyväksytty luottopäätös. Lisätietoja sekä osamaksurahoituksen yksityiskohdat saat automyyjiltämme.

Yritysleasing hyötyautohankintoihin

Fektus laatutarkastetun ja vähänkäytetyn hyötyauton voi hankkia myös leasing rahoituksella. Leasing on järkevä vaihtoehto yrityksille, jotka eivät halua sitoa pääomaa auton hankintaan. Yritys maksaa kuukausivuokraa eli leasingmaksun auton käyttämisestä. Auton huolto- ja ylläpitokustannuksista vastaa auton vuokraaja, samalla tavalla kuin omistaisi auton. Lisätietoja leasingistä ja vuokra-ajoista saat automyyjiltämme.

Vakuutukset

Autamme oikeanlaisen autovakuutusten valinnassa. Tarjoamme Lähitapiolan edullisen liikenne- ja kaskovakuutuksen kaikkiin myymiimme autoihin.