Ajoneuvoteippaukset

Ajoneuvoteippaukset ovat osa Fektus kokonaispalvelua. Ajoneuvoteippaus on kaksivaiheinen joka pitää sisällään: teippausten suunnittelun sekä teippien valmistuksen ja asennuksen. Olemme hinnoitelleet palvelut erikseen ja asiakas voi tehdä suunnittelun kokonaan tai osittain itse tai oman markkinointikumppaninsa kanssa.

Teippausten suunnittelu

Tilatessa Fektukselta teippausten suunnittelupalvelun, asiakas saa yritysilmeensä mukaiset teippausehdotukset. Suunnittelemme teippaukset suoraan auton mittakaavaan sopiviksi. Vaihtoehtoisesti voit toimittaa meille painovalmiit teippaukset mittakaavassa. Suunnittelun hinnoittelu:

  1. Asiakas toimittaa mittakaavassa olevat valmiit teippaustiedostot = 0 €
  2. Teippausten suunnittelupalvelu: 2 vaihtoehtoa ja 2 korjauskierrosta = 575 €
  3. Valmiin työtiedoston muokkaaminen (kun valmis teippausmalli, mutta tarvitsee muokata mittakaavaan) = 295 €

Teippausten asennus ja hinnoittelu

Auto teipataan tiloissamme mikäli teippaus on tilattu vähintään kaksiviikkoa ennen auton luovutusta. Mikäli auto teipataan luovutuksen jälkeen, teippaus toteutetaan painotalon tiloissa Espoossa tai muualla erikseen sovitussa paikassa. Teippausten hinta voidaan sisällyttää autorahoitussopimukseen. Voit tilata teippaukset kauttamme myös jo omistuksessasi oleviin autoihin. Teippauksissa on neljä eri hintakategoriaa teippaukseen käytettävän teippimäärän mukaisesti. Teippaussuunnitelmien valmistuttua, Fektus pidättää oikeuden määrittää mihin hintakategoriaan toteutettavat teippaukset kuuluvat. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.