Fektus yrityksenä

Fektus Oy on vuonna 2015 perustettu autoliike. Yritys on toiminnan alusta lähtien keskittynyt käytettyjen ajoneuvojen myyntiin. Jo toisena toimintavuotena suurin osa myydyistä ajoneuvoista oli pakettiautoja. Pakettiautovalikoiman kasvaessa kehittyi ajatus kuunnella hyötyjoneuvoasiakkaiden tarpeita kokonaisvaltaisemmin, ja valikoimaa laajennettiin ajoneuvokalusteisiin ja teippauksiin.

Syntyi kokonaispalvelu, mikä mahdollistaa tarpeiden mukaisen ja budjettiin sopivan hyötyajoneuvon ostamisen valmiiksi kalustettuna ja teipattuna. Uudenlaisella toimintatavalla helpotamme asiakkaiden työtä hyötyajoneuneuvon hankkimiseen liittyvissä järjestelyissä.

Kalustomme on vähän käytettyä, hyväkuntoista ja laatutarkastettua. Palvelu sisältää myös kilpailukykyisen rahoituksen sekä vakuuttamisen. Toimitamme auton haluttuun osoitteeseen ja asiakas voi luottaa, että auto on tarpeiden mukainen.

Ostamme autoja

Ostamme jatkuvasti hyväkuntoisia hyötyautoja.

Täytä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

Etsimme sopivan auton

Etsimme hakukriteereitäsi vastaavia autoja Suomesta, Ruotsista ja Saksasta. Täytä yhteystietosi niin soitamme varmistuspuhelun. Toimeksianto on maksuton.